Om selskapet

GlycaNova er et norsk selskap som utvikler, produserer og markedsfører kosttilskudd, hudkremer, naturlige legemidler samt funksjonelle ingredienser til mat og dyrefôr.

Hudkremen Ganodex™ og kosttilskuddet Lentinex® er i dag tilgjengelige for salg, men det foregår aktiv forskning og utvikling på andre produkter. Alle produktene er basert på naturlige betaglukaner fra medisinske sopparter. Den unike fremstillingsmåten er basert på fermentering og separasjonsteknologi som gir naturlige, vannløselige og virksomme produkter med en trippel-helix molekylstruktur som absorberes lett både i hud og fordøyelsessystemet. Flere av produktene har fått ”Novel Food Approval” i EU og godkjennelsen «GRAS» (Generally Considered As Safe) av FDA i USA. Ganodex™ er godkjent for salg av det norske mattilsynet.

Produktene og fremstillingsteknologien er et resultat av mange års forskning og utvikling ved den norske professoren Dr. Bjørn Kristiansen. Han er utdannet kjemi-ingeniør og har en PhD fra University of Manchester i England. Han har tidligere vært professor i bioprosess-teknologi i Skottland og forskningsleder i Borregaard i Norge.

GlycaNova