Brukererfaringer

Albue før behandling

FØR

FØR

FØR

FØR

Albue før behandling

ETTER 2 MÅNEDER

ETTER 6 UKER

ETTER 3 UKER

ETTER

Mann 59 år: ”Blant de 5 beste psoriasis-kremene jeg har prøvd de siste 25 år!”

Har hatt psoriasis i 42 år. Etter 1 måneds behandling med Ganodex™ opplevde han mindre kløe og glattere hud med redusert skjelldannelse og flass. I løpet av den tredje måneden føltes huden helt normal.

Kvinne 34 år: ”Jeg vil definitivt kjøpt dette produktet”

Har hatt psoriasis i 5 år. Etter 1 måned var hudavskallingen kraftig redusert. I følge kvinnen virket Ganodex bedre enn kremene hun vanligvis bruker.

Mann 48 år: ”Den eneste kremen jeg har prøvd med like god effekt som kortinson-kremer”

Har hatt psoriasis i 8 år. Etter 1 måned opplevde mannen en forbedring på omtrent 20%. Etter 2 måneder hadde han ingen kløe på albuen. ”Albuen føles fantastisk”. Etter 3 mnd ønsket han å bytte fra kortisonkremer til Ganodex.

Kvinne 41 år

Har hatt psoriasis i 15 år. Etter 1 måneds behandling så huden bedre ut med mindre skjelldannelse. Etter 2 måneder føltes huden glatt og myk som normal hud, helt uten kløe.

Etter jeg hadde brukt Ganodex mot psoriasis i bare 3 dager, begynte jeg å merke en forbedring. Ingen av de andre kremene jeg tidligere har fått på resept har hatt lignende effekt. Jeg har veldig ømfintlig hud og har fått hudreaksjoner mot de fleste vanlige. Ganodex har hverken gitt meg hudreaksjoner eller andre problemer, men har derimot vist positiv effekt mot hudsykdommen.
Sonja Hansen

60 år

Jeg er hardt angrepet av Psoriasis og er avhengig av lysbehandling kombinert med fuktighetskremer og andre kremer. Ganodex hører til blant de bedre kremene og er god å smøre ut med god konsistens.
Magne Degnes

32 år

Hermine har brukt Ganodex mot Mollusker med gode resultater. Etter regelmessig bruk av Ganodex i en kortere periode ble plagene borte.
Hermine Johansen

Sunniva Johansen har hatt store plager av atopisk eksem fra tidlig barndom. Regelmessig bruk av Ganodex har redusert disse plagene betraktelig. Sunniva har ikke lenger bruk for reseptbelagte legemidler.
Sunniva Johansen

Sverre hadde store utbrudd av psoriasis på bena. Daglig bruk av Ganodex over en periode på 14 dager ga store forbedringer. Etter 4 uker var huden helt normal.
Sverre Hovland